Welkom,

Wij zijn Angelique en Inge , nadat wij vele diĆ«ten gevolgd  hebben, die ons steeds tot geen blijvend resultaat leiden, zijn wij samen de opleiding tot gewichtsconsulente gaan volgen en hebben wij beide dit met een diploma afgerond.  Angelique heeft al vanaf 1999 een medische achtergrond en weet hoe belangrijk voeding en beweging is. 

Met de opleiding als gewichtsconsulente hebben wij geleerd om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan, dus niet alleen geleerd wat slecht is maar waarom je iets beter niet of alleen maar af en toe kan nemen. En wat wel goed is en waarom bepaalde vitamines en onverzadigde vetten voor je lichaam belangrijk zijn!En niet dat je gewoon moet bewegen, maar waarom bewegen zo belangrijk is en wat het met je lichaam doet!

Tijdens deze opleiding kwam bij ons het idee om een praktijk te beginnen, om nog meer mensen te kunnen helpen en adviezen te geven om een betere gezonde levensstijl te realiseren....

Daarom willen wij ons binnenkort  ook gaan specialiseren in voeding voor kinderen en sportvoeding, omdat wij het leuk vinden om een grotere doelgroep te kunnen helpen bij voeding en beweging.

 

                                                  Tot snel...

 Angelique & Inge